Ons verhaal

Ben je op zoek naar een nieuwe ketting, of armband?

Dan ben je hier aan het juiste adres!
Hier vind je de mooiste sieraden die je met een paar klikken kunt bestellen. Elk stuk is van de hoogste kwaliteit en wacht erop om door jou ontdekt te worden.

We zijn verheugd een nieuwe online juwelierszaak in Nederland te presenteren die een oude markt nieuw leven inblaast. Eliganto.com is een online winkel waar u allerlei soorten sieraden kunt vinden - sieraden die u koopt als cadeau voor uw dierbaren of als sieraden die uw uiterlijk verbeteren.

Er zijn weinig dingen die zo persoonlijk zijn als sieraden. Dit betekent dat de sieraden die je draagt ​​een weerspiegeling zijn van je persoonlijkheid en stijl. In onze tijd, waarin het leven steeds sneller gaat en de tijd steeds korter wordt, is het belangrijker dan ooit om een ​​zelfstandige identiteit te behouden. Als u op zoek bent naar sieraden die uw persoonlijkheid weerspiegelen, dan is Eliganto.com precies wat u zoekt.

Houd jij ook zo van sieraden in goud, zilver of sieraden in verschillende kleuren? Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig sieraad of naar iets bijzonders, u vindt alles op eliganto.com Wij bieden u sieraden in goud of zilver, sieraden met en zonder stenen en sieraden in verschillende prijsklassen. Deze sieradencollectie is verkrijgbaar in heel Nederland! Op verzoek maken wij uw persoonlijke sieraad.

Eliganto is zowel een Webwinkel als fysieke winkel. Wij zijn onderdeel van Goudinkoop & juwelier Twente Het is dus ook mogelijk om onze showroom te bezoeken of je bestelling bij ons af te halen.

Wil je een sieraad komen passen of afhalen bij ons in de winkel? Alléén op afspraak ben je welkom bij ons in de winkel in Almelo. Wij hebben namelijk geen voorraad aanwezig, zonder afspraak is het dus helaas NIET mogelijk.

Wij wensen jou veel plezier op de webshop.

  •  Kvk-nummer : 50937642
  •  Btw-nummer : NL001945682B54