Veel gestelde vragen

1- Hoe verzendt Eliganto?

Eliganto verzend doorgaans binnen 1-3 werkdagen na bestelling via DHL Express Shipping.

2- Wat zijn de levertijden?

Onder de gemiddelde geschatte levertijden na verzending van de bestelling in werkdagen.

- Nederland: 1-2

- België: 2-3

- Duitsland: 3-4

- Verenigd Koninkrijk: 5-6

- Rest van Europa: 5-8

- Rest van de wereld: 10-14

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze binnen 24-48 uur verzonden vanuit ons magazijn in Nederland.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden.

* De geschatte verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van externe krachten zoals politiek en weersomstandigheden. Aan deze schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

3- Welke betaalmethoden accepteert Eliganto?

We accepteren alle gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard, AMEX, Discover, en we accepteren PayPal-betalingen, Apple Pay en Google Pay. Wij accepteren ook directe bankoverschrijvingen.

 

4- Zijn uw prijzen inclusief belastingen?

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Betalingen van douanerechten vallen er echter niet onder. Wanneer u bestelt, bent u verantwoordelijk voor het betalen van invoerrechten.

5- Is mijn bestelling goed ontvangen?

Als er een bestelling gedaan is en de bestelling is goed door ons ontvangen, dan sturen wij een bevestigingsmail. Check jouw mailbox dus eerst of de bestelling goed is ontvangen. Het kan zijn dat deze bevestigingsmail door een spam filter tegen wordt gehouden. Mocht je twijfels hebben of jouw bestelling goed bij ons is aangekomen, neem dan gerust contact met ons op.

 

6- Wat is ons restitutiebeleid?

 

Eliganto zal de goederen binnen 30 dagen na ontvangst terugbetalen, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en er geen tekenen van gebruik of misbruik zijn. In aanmerking komende retourzendingen moeten aangetekend worden verzonden. We zullen u het volledige bedrag terugbetalen dat u voor de bestelling hebt betaald,.

 

7- Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Om uw retourzending te starten, stuurt u ons een e-mail naar info@eliganto.com met daarin: 

-Jouw bestellingsnummer

-De reden voor de terugkeer

We raden u aan uw bestelling via een bijgehouden verzendmethode te retourneren, omdat we verloren artikelen niet kunnen terugbetalen.

 

8- Hoe kan ik contact opnemen met Eliganto

Je kunt ons telefonisch, per e-mail of via de chatfunctie op onze site bereiken.  U kunt natuurlijk ook (mocht u dat uitkomen) langskomen in onze winkel. Voor onze contactgegevens ga je naar de pagina contact- en adresgegevens.